Ledere

Flokledere (1-4. klasse)

Carsten Bjerno

Telefon: 21371002 mail: carstenbjerno@gmail.com

Carsten er uddannet landmand og arbejder som vicevært på et plejehjem. Hvis ikke du kan få fat i ham er det fordi han nyder solen i sit kolonihavehus. Carsten har været spejderleder ligeså længe nogen kan huske og har altid været leder for ulvene, deraf kælenavnet Akela. Carsten er ansvarlig for flokken.

Philip Ingemansen

Telefon: 28141930 mail: philingemann@gmail.com

Philip er 27 år og under uddannelse til pædagog. I sin fritid interesserer han sig for film og fotografi. Philip har været spejderleder i både København, Århus og Rønne. Sidstnævnte er fødebyen hvilket du stadig svagt kan fornemme når han åbner munden. For tiden er Philip leder for flokken, men du finder ham også gerne ved troppen når de skal på tur.

Betina Fogh Holm Ørfjell

Betina arbejder som social- og sundhedsassistent ved Plejecenter Egely. Hun kommer oprindeligt fra Esbjerg hvor hun også var spejderleder. Her i København er Betina ansvarlig for flokken sammen med Carsten og du kan kende hende på latteren, der er et fast torsdagsindslag.

Tropledere (fra 5-9. klasse)

Andreas Morsbøl

Telefon: 24400208 mail: andreas.morsboel@gmail.com

Andreas er 30 år og arbejder som arkitekt for ???. I sin fritid mestrer han både klaver, trædrejning og maleri, men finder stadig tid til en rotur med Mads. Til spejder er Andreas ansvarlig for troppen (5-9. klasse) og han er fyldt med idéer til hvad de skal lave.

Mads Steen Højland

Telefon: 60768420

Mads er 25 år og uddannet tømrer. Hans sparsomme fritid bliver brugt på at hjælpe venner og familie, for Mads siger altid ja. Til spejder er Mads klar hvis der er 4-5 spejdere der mangler en at hænge på, eller hvis nogen har glemt hvordan man binder et slagterstik.

Søren Kofoed Weeke

Telefon: 40246106 mail: soren@weeke.dk

Søren er 50 år og arbejder som It direktør hos SOS International. Søren har været spejder og leder i mange år i Århus og efter nogle års pause startede Søren i vores trop (5-9. klasse) sidste år. Søren er far til en af spejderne og altid god for en kompliceret forklaring på en besnøring eller en historie fra de varme lande.

Oskar Emil Gravers Nielsen

Telefon: 24528380 mail: oskaren@live.dk

Oskar er den friskeste leder i troppen, både af alder og anciennitet. Han er for nyligt flyttet til København fra Bornholm for at studere. Til spejder kan du kende Oskar på at solbrillerne er en fast det af uniformen. Året rundt.

Reserven

Kirsten Nørgaard

Telefon: 24941009 mail: kirsten2402@hotmail.com

Kirsten er 25 og har skiftet fra jura til retorik hvor hun nu er under uddannelse. Når hun ikke ruller rundt i busser med fremtrædende politikere, finder du hende omgivet af venner eller familie. Til spejder hjælper hun til i troppen (5-9. klasse) sammen med Kristian og løser desuden en masse administrative opgaver.

Kristian Hastrup

Telefon: 93881073 mail: kristianhastrup94@gmail.com

Kristian er 24 år, uddannet friluftsvejleder og snart civilingeniør. I sin fritid kører han mountainbike, klatrer og ror kajak. Til spejder er det Kristian der har mange af idéerne til program, og han elsker når vi laver noget aktivt. Kristian hjælper til i troppen (5-9. klasse) sammen med Kirsten.


Rasmus Hastrup (Luffe)

Telefon: 60647460 mail: rthastrup@gmail.com

Luffe er 27 år, uddannet civilingeniør og snart officer i marinen. Når vejret er til det kan du regne med han sidder på Øresund i en sejlbåd med sin kone og datter. Til spejder er Luffe ansvarlig for familiespejder og hjemmeside og svarer gerne på spørgsmål om alt hvad der har med spejderlivet at gøre, fx hvorfor han bliver kaldt Luffe.


Anna Hastrup

Telefon: 26257139 mail: thaarup4@gmail.com

Anna er 26 år, uddannet farmaceut og arbejder for Novo Nordisk. Gift med Luffe og mor til Ingrid, men når de er puttet er hun ferm med penslen og akvarelmalingen. Anna kommer oprindeligt fra Strandby hvor hun har haft sin spejderopvækst. Her i København er hun ansvarlig for familiespejder, men også kodekonsulent for troppen.