Gør-det-selv-spejd #2

Torsdag 26. marts 2020

Vi inviterer til spejdermøde hjemme hos dig selv

Da vi fortsat ikke kan komme til spejdermøde i dag, har vi igen samlet opgaver til et spejdermøde hjemme hos dig selv.

På dagens spejdermøde tager Andreas os bla. med på tur og Søren, Andreas og Sebastian bygger minipionering. Alle opgaverne kan løses af både ulve, prærieulve og tropspejdere, men du har måske brug for lidt hjælp fra dine forældre med materialer og transport.

På København K facebookside (https://www.facebook.com/groups/392918268095426/ ) ligger et event for dette møde (Gør-det-selv-spejd #2). Vi vil meget gerne have dit svar på opgaverne eller billeder fra din opgaveløsning. Du må også gerne sende dit svar til Andreas på 2440 0208.

God fornøjelse og højt spejderhumør - vi glæder os til at se jer alle igen

Lederne hos Ulve, Prærieulve og Trop

Velkommen til

Vi starter alle vores spejdermøder med vores ulvesang eller spejdersang. Igen i dag må du desværre synge sangen for dig selv.

Ud i naturen

Vi må heldigvis stadig komme ud, selvom vi skal blive hjemme og holde afstand. Naturen er skøn på denne tid og der er meget at se. I denne første opgave fortæller Andreas om Skovsafari og Andreas fortæller om vores håndbog, Spejderliv.

Andreas på vej i skoven.

Andreas på videoen med Spejderliv

Indendørs fodbold på bordet

Når man er hjemme hver dag, er det en god ide med en masse lege. Her på videoen viser Sebastian og Andres to spil fodbold på et bord. Det ene med mønter og det andet med vat.

Materialer:

  • 3 mønter, fx 2-kroner.
  • En klump vat og to stykker papir, fx post-it.

Carsten stiller en spændende opgave

Se med hjemme hos Carsten, hvor han fortæller om spejder og stiller en opgave.

Minipionering

Vi bygger tit tårne og borde med pionering, men det er lidt svært, når man er indendørs. Så vi har fundet minipionering frem fra vintermøderne. Minipionering er helt som almindelig pionering, blot med mindre pinde og tynd snor. Knob og besnøringer er de samme.

På videoen viser Andreas hvordan man kan bygge minipionering med elastikker og Sebastian med besnøringer. Er du ulv eller prærieulv, kan du gøre som Andreas, mens tropspejdere og ledere kan gøre som Sebastian.

Materialer:

  • 5 spisepinde
  • Sejlgarn
  • Elastikker
  • Vat

Tak for denne gang

Vi slutter altid vores spejdermøder med ulvebøn eller spejderbøn og fadervor. Prøv om du kan huske dem begge.